Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Macon Højhastighedstransport

Byen Macon i den østlige del af Frankrig kendt som Bourgogne og Bourgogne, er for det meste besøges af europæiske turister på kulturelle ferier. Det er en kort køreafstand fra de berømte vinproducerende regioner, og også fra forskellige udendørs aktiviteter, alle bedst nås med biludlejning på Macon TGV - stationen.

For gastronomist er de vin regioner de perfekte steder at gå til for en dagstur. Beaujolais og Maconnais områder er de tættest. Vælg hvilket område at gå til og du vil snart være der, smage vine og kigge rundt vinmarker med biludlejning på Macon TGV - stationen.

I Macon, selv er der megen historie at opdage. Den gamle apothecary i den stadig brugte General Hospital er et usædvanligt sted at besøge, med sine 1700 - tals stil stadig holdt, samt mange apoteker instrumenter, hvilket gør det til et lille museum.

Gå ud med dine venner eller partner om natten til en af sjove steder i byen. Nyd en traditionel fransk måltid ud før overskriften til en vin bar eller klub. Der er jazz - klubber og vinbarer massevis i Macon, samt et teater på en mere raffineret aften, og også en cabaret club.

For noget sjovt i løbet af dagen, gå til Diverti Park lige uden for Macon med billig biludlejning på Macon TGV - stationen. Dette er et stort område fyldt med labyrinter og labyrinter, samt en børnezoo til børnene og en sal fuld af gigantiske mellemstore spil.

Indsamling destination

Kort: