Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Blois

Blois er den største by på Loir et Cher afdeling af centrale Frankrig. Byen ligger mellem byerne Tours og Orleans, langs bredden af floden Loire. Blois er et meget karakteristisk by foret med hvide huse og gamle domkirker. Byens attraktioner spænder fra smukke pladser og haver til imponerende slotte og palæer. Selv om byen er ganske lille og kan udforskes til fods, tilbyder billig biludlejning på Blois stadig et mere bekvemt alternativ.

Med biludlejning på Blois, kan besøgende nemt nå nogle af byens mest fremtrædende attraktioner, hvoraf den ene er domkirken Saint Louis, en gammel konstruktion, der har været på konstant genopbygning fra det 12, 16 og 17 århundrede. De fleste af bygningsdele dato fra 1680s mens tårn datoer helt tilbage fra 1500 - tallet. Den smukke vinduer, på den anden side blev udformet af den berømte Jan Dibbets fra Holland.

Endnu en af byens mest fremtrædende vartegn, hviler på toppen af bakken, som er Chateau du Blois. Slottet er en renæssance byggeri, hvilke egenskaber en berømte vindeltrappe af Leonardo da Vinci på en af sine vinger. Slottet er betragtes som et historisk monument og på samme tid en stor turistattraktion. Slottet rummer også et interessant museum i ædle objekter.

Billeje på Blois ville også tage besøgende på Les Jardins de l'Eveche eller biskoppen, haver, som er smukke haver på terrassen som har udsigt over hele Loire - dalen. Blandt haverne er rose senge, som indeholder sjældne sorter af roser.

Blois også tager stolthed i Maison de la Magie, et palæ, dedikeret til den fremtrædende diplomat samt berømte tryllekunstner Houdin og dens maleriske torve.

Indsamling destination

Kort: