Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tees side Lufthavn Jernbane

En af gateways til Durham County og North Yorkshire er Durham Tees Valley Lufthavn. A67 Darlington til Middlesbrough vej går forbi lufthavnen. Darlington By Center er seks miles fra lufthavnen. Denne lufthavn ligger i prime stand til at rejse til Yorkshire Moors, Durham og Newcastle upon Tyne i Biludlejning i Durham Tees Valley Lufthavn.

Lavprisselskaber flyve til Durham Tees Valley Lufthavn fra nationale steder og det europæiske fastland. Lufthavnens passagerer forhal giver fuld faciliteter, som omfatter caféer og en pub, vekselkontor og pengeautomater, butikker og baby omklædningsrum. Førende firmaer tilbyder biludlejning i Durham Tees Valley Lufthavn fra boder i ankomsthallen.

Pick up station for køretøjer er i parkeringsplads ved siden af forhallen. Det er kun 10 minutters kørsel med Biludlejning i Durham Tees Valley Lufthavn til Darlington By Center og A1M - motorvejen. Durham og Newcastle upon Tyne er nordpå på A1M. Durhams vigtigste historiske trækker, et middelalderligt slot og en katedral, er i denne by Bailey distrikt.

Baileys smalle gader også afholde små spisesteder, butikker og antikvitetsforretninger. Newcastle, længere mod nord er en af nordøstlige England fremmest shopping og natteliv Centre. Fra Durham Tees Valley Lufthavn A67 hoveder østpå forbi Middlesbrough og North Yorkshire Moors.

Whitby er 30 miles fra lufthavnen og tilbyder en behagelig fiskerihavn. Strandene Whitby stranden og stranden ved Robin Hood's Bay ligger i nærheden. Whitbys caféer tjene angiveligt Storbritanniens fineste fisk og chips. Den nordlige ende af arv North Yorkshire Moors steam railway er i Whitby. Budget billig biludlejning i Durham Tees Valley Lufthavn er tilgængelige på internettet.

Indsamling destination

Kort: