Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gateshead

Byen Gateshead ligger direkte over for Newcastle upon Tyne, på floden Tyne. Disse to steder er en del af nordøst England Tyneside byområde. Attraktioner i Gateshead er MetroCentre, Saltwell tårne og Gateshead Quays. Sightseeing i lokalområdet er bekvemt styres med Biludlejning i Gateshead.

MetroCentre, øst for byens centrum, er en massiv kompleks fyldt med restauranter og butikker. MetroCentre har en bowlingbane, biograf, en sportsbar og en børn underholdning center. Gateshead Quays kulturcenter indeholder den baltiske kunstcenter og Sage Gateshead. Salvie er i stand til at holde diverse arrangementer.

Førende virksomheder opererer Biludlejning i Gateshead servicekontorer i byen. Saltwell Park ligger syd for central Gateshead og besidder en victoriansk bygningsværk, Saltwell tårne, samt en stor voliere og en sø til bådsejlads. Newcastle's premier underholdning precinct, kajen kan nås på Gateshead Millennium Bridge.

Biludlejning i Gateshead giver problemfri gratis middel til at komme til Nordsøen kyst strande på Whitley Bay, South Shields og Seaham. Nordøst på A696 er Northumberland National Park. Billig biludlejning i Gateshead er en fantastisk måde at få adgang til uberørt skov og landskab i denne park. En rimeligt intakte del af Hadrians mur går gennem midten af parken.

Durham er sydgående på motorvej A1. Denne antikke by har to af det nordøstlige store historiske steder, Durham Cathedral og Durham Castle. Begge af disse prægtige bygninger er i Bailey. Bailey har også andre charmerende arkitektur og et udvalg af butikker og spisesteder.

Indsamling destination

Kort: