Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Newcastle Gateshead

Beliggende i nordøstlige del af England, udgør Newcastle Upon Tyne og Gateshead en vigtig byområde på bredden af floden Tyne. De to byer deltage for at blive en af Storbritanniens mest spændende destinationer, tiltrækker besøgende fra hele landet og i udlandet. Booking billig biludlejning i Newcastle Gateshead er en fantastisk måde at komme rundt.

Begge sider af floden har attraktioner, historiske steder og rekreative haver, selv om Newcastle har det bedste udvalg af hoteller. Rejser mellem de to byer er let, især hvis du har arrangeret Biludlejning i Newcastle Gateshead. At have din egen køretøjer giver dig mulighed for at turnere i din fritid.

Der er fantastiske museer i området, herunder den fantastiske Discovery Museum. Begge byer har store kulturelle attraktioner samt verdensklasse shopping faciliteter. Når du har fået din lejer, byerne er let at navigere og trafik normalt ikke er for tung.

Castle Keep og St Nicholas katedral kirke er to af de mest besøgte religiøse steder. Lokalbefolkningen er meget passioneret omkring deres sport, fodbold i særdeleshed. Spil af det lokale hold, Newcastle United, spilles på St James' Park – som ligger lige i centrum af byen.

Newcastle Racecourse er også en populær dagstur og er placeret tre miles fra byen. Newcastle er kendt for sit pulserende natteliv, med sin vifte af pubber, barer og klubber pakket hver nat takket være byens massive studenterbestand. Booking Biludlejning i Newcastle Gateshead er den bedste måde at få bugt med denne spændende destination.

Indsamling destination

Kort: