Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Darlington

I den nordøstlige del af England er Durham, en smuk county med slotte og haver; City Centre abuzz med natteliv om aftenen og turist shopping publikum i dagtimerne.

En af de mest populære slotte her er Barnard Castle på toppen af en enorm klippe ud over floden Tees. Slottet er åben for besøgende hver dag undtagen under juleferien.

Der er flere overnatningsmuligheder tæt ved slottet, herunder en gård, der er blevet omdannet til et hotel nogle slags. Du kan stadig se et par af dyr roaming på gården. Hvis du foretrækker landskabet, er derefter få en Biludlejning absolut et must for dig da det er den bedste måde at komme rundt i Durham især i udkanten af byen.

Afhængigt af hvilken del af Durham du planlægger at besøge, er der flere bil lejer i Darlington eller Durham, som du kan benytte sig af herunder praktisk bil & Van leje; Enterprise Rent - a - Car; Nationale; Avis; 1Car1 bil & Van leje; Noble; Europcar; og Thrifty.

Durham er populære også for sine forskellige festivaler, herunder bære Valley Food Festival; Messing - Durham internationale Festival; plus deres Durham Regatta, der er patronized af roning og sejlsport entusiaster over hele Europa.

Indsamling destination

Kort: