Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dover

Der er to vigtigste seværdigheder i Dover, som turister aldrig undlade at besøge: Dover Castle og de hvide klipper. De hvide klipper i sig selv er allerede fascinerende at se på på grund af deres hvide glans langs kysten af Dover - strædet blå vande.

Slottet, der sidder på toppen af de hvide klipper er en anden syn at se – især hvis du fange et glimt af det om natten hvor holde er tændte på baggrund af den mørke nattehimmel.

Der er stadig mange andre seværdigheder af interesse, som du kan besøge i Dover og til at hjælpe dig med at få omkring stedet; du bedst får en billig biludlejning, især hvis du har børn eller ældre med dig på din rejse.

Offentlig transport her er fastsat af den normalt byge af busser og taxier; Plus tog, men den mest behagelige måde at komme rundt er her gennem din egen bil. Du kan få en billig bil leje fra en flere bil lejer i Dover, herunder Auto Europa; Argus; Holiday Autos; Carhire 3000; Hertz; og nationale; alle beliggende langs Snargate Street.

Der er andre bil lejer også i andre dele af Dover som Avis i den østlige Docks; 1Car1 på Coombe Valley Road; og praktisk på Elmsvale Road.

Indsamling destination

Kort: