Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ashford Train station

Byen Ashford dateres tilbage til 1000 - tallet og byder på et stort antal af interessante attraktioner. De fleste besøgende ankommer her med tog fra London, som turen tager lidt over en time. Men Ashford og det omkringliggende område er bedst undersøgt uafhængigt, og besøgende vil finde masser af Biludlejning på Ashford Rail Station.

Området omkring Ashford er kendt for sin naturlige skønhed og besøgende, der har tegnet en billig biludlejning på Ashford jernbanestation kan begynde at udforske ved at besøge den maleriske Godington House and Gardens. Også ligger kun en kort køretur væk 19 Willesborough vindmølle.

En af de ting, der gør Ashford så speciel er, at det har et stort antal interessante bygninger og besøgende kan følge byens kulturarv trail, der vrider og vender sin vej forbi georgiske og Jacobean hjem til old town jail og historiske kirkegård.

Ashford er et populært sted med dem der kan lide at shop og de fleste hoved lige til fabrikken shopping outlet i udkanten af byen. Ikke alene er dette område funktionen snesevis af designer mærker til stærkt nedsatte priser, der er også masser af steder at spise og tage del i en række fritidsaktiviteter her.

Ashford er et godt sted at bruge som en base, som en række interessante dagstur destinationer er blot en kort køretur væk for dem med biludlejning på Ashford Rail Station. Byer Maidstone og Sittingbourne er gode steder for shopping, mens den naturlige skønhed af øen Sheppey gør øen ideel dagstur destination.

Indsamling destination

Kort: