Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ashford

Ashford, Kent, er en af de mest forskelligartede bydele i hele England. Praleri lokkende restauranter, omfattende shopping og pragtfulde landskab, tilbyder Ashford handlingen i en stor by med ro i en landsby. Og med Biludlejning i Ashford, lokale attraktioner er kun en kort køretur væk.

Ashford blev allerede i det niende århundrede, i et vigtigt købstad med et ry for den bedste husdyr i landet. I dag sælger markedet stadig tilbud af nogle 5.000 lokale landmænd. Det er bedst at komme til markedet for tidligt, da alle de bedste råvarer er solgt før middag.

Bymidten holder så mange som 200 butikker og betragtes som en hotspot for shopping i den sydøstlige del af England. Men med Biludlejning i Ashford, bør det være nemt at besøge alle de bedste butikker i ét besøg. Og hvis du har brug for en forfriskning pause fra shopping, kan du prøve den lokale vin og cider, Biddenden, som serveres på mange lokale virksomheder.

Hvis du leder efter fred og afslapning, kan du prøve en af Ashfords mange vandreture. Pilgrimme måde og North Downs Way byder på fantastiske ture i det omkringliggende landskab. Efter din tur, skal du prøve en af Ashfords mange restauranter. Fra 1500 - tallet pub som New Inn til en moderne thailandsk og sushibar som Svanen, kan alle smagsløg opfyldes.

Med en pleasuring blanding af bekvemmelighed og gammeldags charme tilbyder Ashford sine besøgende udvalg i alle attraktion, fra restauranter, shopping, til seværdighederne i landskabet. Og med billig biludlejning i Ashford, vil det være let at se så meget af denne borough som muligt.

Indsamling destination

Kort: