Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Boulogne Sur Mer Train Station

Boulogne sur Mer Rail Station fungerer som den primære indgang til byen Boulogne i Nordfrankrig. Stationen er beliggende syd for byen og gør til et velegnet udgangspunkt for at udforske Boulogne og resten af Pas - de - Calais - regionen. Muligheder for billeje på Boulogne sur Mer Rail Station leveres gennem en række bil leje agenturer, der har oprettet kontorer på bygningens station.

Byens centrum er lille nok til at give mulighed for vandreture, finde mange rejsende stadig det praktisk at arrangere biludlejning på Boulogne sur Mer Rail Station så snart de ankommer. Alternativt, kan besøgende også booke deres bil leje reservationer via internettet for mere komfort.

Fra jernbanestation, kan turister køre op til byens centrum hvor de vil finde sådanne attraktioner som den gamle bydel. Denne del af byen er udstyret med bemærkelsesværdige vartegn såsom slottet Boulogne, som også huser et museum, La Casa San Martin og den lokale domkirke. Rådhuset er også et besøg værd. Derfra, kan rejsende også hovedet mod vest til den havn, hvor de kan finde de franske sea life centre og akvarium.

Efter at have set resten af byen, kan rejsende også tage en billig biludlejning på Boulogne sur Mer Rail Station for at vove sig ud og hovedet op til Calais kapital byen, mindre end 30 minutter fra byens centrum. Calais er også kendt for sine historiske monumenter og interessante lokale attraktioner, som kan udfylde alle rejsende ferie.

Indsamling destination

Kort: