Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Coves Noves

I umiddelbar nærhed af to af de pæneste nordøst strande, Addaya og Arenal d'en Castell, Biludlejning i Menorca - er bugter Noves en fantastisk beliggenhed. Besøgende, der er interesseret i at nyde udendørs sport og aktiviteter vil glæde sig over hvad området har at tilbyde. Søn Parc er også stor for dem, at nyde Golf.

Af Middelhavet ø Menorca er virkelig en gave, velsignet med naturlige og kulturelle og historiske betydning og mangfoldighed. Der er noget at gøre for alle aldre og måske bedst af alt er det mere fredelig end sin nabo Mallorca. Dette gør Menorca en uopdagede ferie skat siden chancerne for at have en islands smukke strande alle til dig selv er sandsynligt.

For sådan en stille ø er der dejligt meget at gøre. Biludlejning i Menorca - bugter Noves giver dig frihed til hovedet op til højeste punkt på øen Monte Toro for nogle fantastisk udsigt. Også besøge La Mola fæstning en af 1800 - tallet spanske fæstning med udsigt over Mao, hovedstadens havn. Derefter for blot nogle af øens rige historie, stop i Museu de Menorca. En tidligere 1400 - tallet gråbrødrekloster det er hjemsted for mange artefakter og malerier fra de seneste gange.

I 1993 anerkendte UNESCO Menorca som en naturlig biosfæren. Beboerne har været flittige til at bevogte øens skønhed fra udvikling. Som et resultat, er blevet bevaret Menorcas forskelligartede havet liv og levesteder. Ved hjælp af en billig biludlejning i Menorca - bugter Noves, lære om, hvad der gør denne ø så behagelige og særlige.

Indsamling destination

Kort: