Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Campo De Las Naciones

Campo de las Naciones er en shoppingkvarter i Hortaleza, en af Madrids distrikter. Dette distrikt er, hvor mange vigtige business kontorer er placeret. Udover at være en finansielle distrikt, har det også mange seværdigheder, som turister bør tage tid til at besøge. At komme omkring dette travle område i Hortaleza bør være problemfri, som der er ledige billige biludlejning på Campo de las Naciones. internationale turister behøver ikke at bekymre dig siden Madrid - Barajas Lufthavn ligger blot et par minutter fra denne finansielle distrikt.

Der er mange hoteller og butikker inden for Campo de las Naciones. Pullman Madrid airport & Feria er kun 306 m fra lufthavnen. På 1,33 kilometer, Osuna Hotel er andet - nærmest, nær Juan Carlos jeg markedspladser og tæt på Madrid - Barajas Lufthavn. Andre nærliggende hoteller er Madrid Barajas Acis Y Galatea, Tryp Alcalá 611, AC Madrid Feria og de Hostal Los Coronales. Hvis du ønsker at se sig om efter andre hoteller, resten af dem er placeret kun få kilometer fra centrum af bydelen via en billig biludlejning på Campo de las Naciones.

Campo de las Naciones kan være en finansielle distrikt, men det har en masse steder at se, som Juan Carlos jeg Park i Gran Vía de Hortaleza. Denne 395 - hektar stor park, har nær de internationale Madrid markedspladser en sø, en to kilometer lang flod og mange oliventræer. Sejlads og fiskeri er nogle af de aktiviteter, som kan nydes i dens flod. Denne nice park er bedst adgang til en billig biludlejning på district. Da det er tæt på lufthavnen, tage M - 40 og derefter Autovia II og afkørslen ved Gran Via Hortaleza på M - 11. Andre store seværdigheder omfatter Parque El Capricho og Feria de Arte y Antiguedades.

Indsamling destination

Kort: