Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Thionville Train Station

Downtown Boulevard Robert, ved siden af floden Mosel, som løber gennem Thionville, er placeringen af byens vigtigste togstation. Tog fra Paris til Luxembourg på den franske TVG Express Service stop på Thionville og stationen kører også en togforbindelse til den internationale lufthavn i nærheden Luxembourg.

Arrangere billig biludlejning i Thionville togstation er ikke noget problem, da tre internationale biludlejningsfirmaer opretholde en tilstedeværelse på stationen. I komplekset er Carhire 3000, Avis og 121 Carhire Frankrig, alle giver gode priser. Biludlejning i Thionville togstation giver besøgende frihed til at udforske området.

Thionville ligger i Lorraines Mosel distriktet, berømt for sine vine og dets krige. Siden sin niende århundrede har stiftende, nationale grænser ændret flere gange, giver en eklektisk blanding af kulturer. Steder af interesse fra de sidste 100 års konflikter omfatter Maginot - linjen fæstning af Hackenburg og den massive Moselstellung.

En must - see er det gamle tårn, alt, resterne af det oprindelige slot, med sine dystre fangehuller og museum. Shopping i byen er sjovt, og lokale restauranter serverer traditionelle Torben retter, herunder lækre lokale pates og rige gryderetter med kartofler og pølse. Plus, selvfølgelig, den lokale Mosel - vine.

Efter at arrangere biludlejning i Thionville Train Station, er det tid til at vove længere borte. En rundvisning i vinmarkerne stiplede langs den smukke Ådal er et must, og den gamle landsby Rodemack, en blanding af de tre lokale kulturer, har 700 m af middelalderlige mure, traditionelle huse og en 1300 - tallet post gate.

Indsamling destination

Kort: