Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Metz Togstation

Metz jernbanestation er den vigtigste jernbane hub i Metz, som er et populært ferie sted for turister i Lorrine regionen, nordøstlige Frankrig. Selv om det kan være praktisk at ankomme her på et tog fra en anden indenlandsk by dog, flyver de fleste besøgende til Metz Nancy internationale lufthavn før at gøre deres vej her.

Metz jernbanestation ligger godt i en by, som er fuld af bemærkelsesværdige arkitektur. Biludlejning på Metz jernbanestation er den hurtigste måde at komme i nærheden af Metz og få alle de nærliggende slotte og katedraler, som spillede en enorm rolle i områdets popularitet som en turistdestination.

Trods at ankommer i området og arrangere biludlejning på Metz jernbanestation er den bedste måde at komme rundt i Metz, betyder ikke dette, du skal bo her til hele længden af din tur og kan nemt hoved til Tyskland på denne ferie, hvis du ønsker.

Hvis du ønsker at bo i Frankrig og besøge andre franske byer på denne tur men, kan du bruge dit køretøj til at tage dig op og ned E23, som perfekt forbinder byerne Metz og Nancy. Hvis du ikke ønsker at arrangere din egen bil men, er der masser af tog du kan fange fra Metz Rail Station.

Med billig biludlejning på Metz jernbanestation, kan du udforske landestandard i luksus og samtidig have gaven at kunne holde sig til din egen tidsplan. Med din egen bil, overalt i regionen Lorrine er tilgængelige og kan du nemt komme over grænsen til Tyskland, hvis du ønsker.

Indsamling destination

Kort: