Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tarbes Train Station

Der er så meget at se i regionen Midi - Pyrenæerne i syd - vestlige Frankrig, med byen Tarbes som en bekvem base for touring. En direkte forbindelse for fire tog dagligt fra Paris Gaite Montparnasse traffikeret Tarbes er leveret af tjenesten TVG express med rejsen taget cirka seks timer.

Tarbes togstation ligger nord for bymidten på ruten D187, Avenue Marechal Joffre. Jernbanetjenester link det meste af regionen tæt på den spanske grænse og lokale ruter vinden op i bjergene og serverer winter sportscentre. Biludlejning i Tarbes Train Station gør det nemt at udforske.

Billig biludlejning i Tarbes togstation og i nærheden er nemt arrangeres fra en af flere virksomheder i lokalområdet. På stationen er forhal Avis, Hertz på 50 Avenue Marechal Joffre og Budget på nummer 42. En kort afstand er Carhire 3000 på 54 Avenue Aristide Briand.

Universitet Tarbes har alle faciliteter, der er nødvendige for et behageligt ophold, herunder mange steder af interesse. Dens vejret er normalt solrigt, og en funktion i byen er dens mange springvand fodret ved bjergbække. Middelalderlige bygninger, flere parker og store butikker, restauranter og natteliv fuldender billedet.

Biludlejning i Tarbes jernbanestation er afgørende for touring herligheder af den omkringliggende region. Nærliggende Lourdes, scene af de berømte visioner af Sankt Bernadette, er overset af en imponerende gamle fort, og har en række museer og middelalderlige bygninger. Selv i Middelhavet er kun tre timers kørsel væk.

Indsamling destination

Kort: