Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Pau Lufthavn

Biludlejning i Pau Pyrenæerne lufthavn er en fantastisk måde at udforske denne smukke region i det sydlige Frankrig. Der er fem biludlejningsfirmaer repræsenteret i Pau Lufthavn. De kan findes i ankomsthallen hall når du har passeret bagage indvinde. Prebooking Biludlejning er stærkt anbefales. En fuld UK eller internationalt kørekort er forpligtet til at leje en bil.

Air France har regelmæssige afgange til og fra Pau Lufthavn fra de fleste større byer i hele Frankrig som Paris og Lyon. Ryan Air har fire afgange om ugen fra London Stansted og to flyvninger om ugen fra Bristol.

Pau Lufthavn, vil du finde et udvalg af butikker og et udvalg af barer og restauranter. Pengeautomater og foreign exchange - tjenesten er tilgængelig. En turist information counter giver nyttige kort og guides til regionen. Den moderne lufthavn er bare 10kms fra byen Pau.

Med billig biludlejning i Pau Pyrenæerne lufthavn, du er meget tæt på den maleriske Pyrenæernes nationalpark og de mange skisportssteder i området. By Lourdes ligger kun 35 minutters kørsel syd for lufthavnen. Vest for Pau, kan du nemt nå Biarritz og Baskerlandet.

Pau Lufthavn ligger tæt på den spanske grænse, så det er muligt med biludlejning på Pau Pyrenæerne lufthavn til at krydse ind i Nordspanien. Gør det, vil du passere gennem Madiron og Jurançon hvor du kan nyde et glas lokal vin vin regioner.

Indsamling destination

Kort: