Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Poitiers Lufthavn

Poitiers er en charmerende by med smukke omgivelser og interessante seværdigheder. Byen ligger ved floden Clain i vest - centrale Frankrig. Det er hovedstad i regionen Poitou - Charentes og af departementet Vienne. En fantastisk måde at starte din udforske er med Biludlejning i Poitiers - Biard lufthavn.

Hjertet af Poitiers giver den perfekte kulisse for sightseeing og vandrer. Der er så meget at tage i følge byens gader. Poitiers har en vis charme, der er tydelig, når de rejser her. Der er et par historiske attraktioner let nås med Biludlejning i Poitiers - Biard lufthavn.

De fleste af de resterende arkitektur, som du lægger mærke til i nærheden af Poitiers er fra romansk tid. Byen er forbundet med begivenheder fra den middelalderlige periode. De bedste bygninger omkring Poitiers er de middelalderlige kirker: Europas ældste romanske kirke, Eglise Notre Dame la Grande og Frankrigs anden ældste kirke, Baptistere Saint Jean.

Cathédrale Saint Pierre er en smuk katedral værd at besøge så godt. Tag en pause fra at udforske for at få fat i en lækker bid at spise i byens centrum. Der er mange valg af restauranter og caféer rundt her. Bagefter kan du gå i stræder i byen at opdage dejlige haver og parker.

Lige uden for Poitiers er der en botanisk have og park kaldet Jarden des Plantes de Poitiers. Billig biludlejning i Poitiers - Biard lufthavn er en fantastisk måde at starte din Poitiers eventyr. Lufthavnen er bekvemt beliggende bare et par miles fra byens centrum. Hjertet af Poitiers nås nemt ved hjælp af motorvej N10.

Indsamling destination

Kort: