Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Poitiers

Poitiers er en by i vest - centrale Frankrig. Det er en del af regionen i Poitou - Charentes og er hovedstaden i departementet Vienne. Byen ligger på floden Clain med en maleriske midtby og smukke omgivelser. Biludlejning i Poitiers er en god måde at rejse under dit ophold.

Gaderne i byen Poitiers er sjovt at gå rundt og udforske. Der er arkitektoniske rester alle i hele byen. Arkitekturen har tendens til at være fra den romanske periode. Byen har en interessant historie, der kan forklares på en af de museer, du kan nå med Biludlejning i Poitiers.

Poitiers har været bundet med begivenheder fra den middelalderlige æra. Seværdigheder i byen omfatter de middelalderlige kirker. Baptistere Saint Jean blev bygget i det fjerde århundrede og er den ældste kirke i Frankrig. Eglise Notre Dame la Grande er den ældste romanske stil kirke i Europa.

Domkirken Saint Pierre er et must - see med billig biludlejning i Poitiers. Der er en bred vifte af restauranter til at nyde her. Caféer linje fortove og tillade dig at slappe af i komfort i byen. Charme i nærheden af Poitiers tilføjer, at erfaringerne med at udforske de små gader. Der er mange haver og parker i og omkring byen.

Naturelskere må besøge den botaniske have, Jarden des Plantes de Poitiers, som er en kort køretur væk. Poitiers sidder på en bakketop med to floder løber rundt, Bolyre og Clain. En sjov måde at tilbringe en dag er at besøge Parc du Futuroscope, en europæisk Park af omflytning billeder.

Indsamling destination

Kort: