Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nevers Train Station

Kendt for at være Sankt Bernadette hvilested, ligger city af Nevers i den attraktive Bourgogne - regionen af Frankrig. Du kan få der fra Paris Gare du Lyon ved at tage den super - smart tog forvaltes af Corail Téoz. Nonstop tur tager cirka to timer og tilbyder sådanne luksus lædersæder, en børns legeområde og point for bærbare computere i de første klasse tog.

Togsystem i Frankrig er kendt for sin effektiv og professionel service. Nevers togstation er på Rue Saint Charleville tilstødende fra busstationen. Så bekvemt manøvrere gennem denne kuperet by og oplev del centrale Frankrig med en billig biludlejning på Nevers Rail Station.

Dit første stop burde være turistkontoret for gratis oplysninger, detaljer og kort, at komme dertil fra togstationen gå på Avenue du Général de Gaulle gennem Place Carnot til rue Sabatier. Så Nyd de gamle by arkitektur og velsmagende Nougatine slik Nevers er kendt for, men glem ikke at besøge Ducal Palace og kirken Saint Etienne.

Drage fordel af en Biludlejning på Nevers jernbanestation ved day - tripping til den fredelige landsby af Apremont - sur - Allier placeret på bredden af floden Allier. Kun 10 miles eller 16kms fra byen af Nevers, Apremont er hjemsted for en must - see haven, Le Parc Floral. Parken har også tre dekorative bygninger.

Er beliggende vest for Nevers Le Bec d'Allier på mødet mellem floderne Loire og Allier. Ved hjælp af en Biludlejning på Nevers togstation steer til Gimouille byen for nogle natursti vandring ved at gå på Pont de la Loire på N7 og højre ind i D976.

Indsamling destination

Kort: