Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Montlucon Train Station

Ca 70 miles nordøst for Limoges er byen Montlucon, der daterer sig tilbage mange hundrede år. Går tilbage til 12DEN århundrede er når den første kirke var menes at have været bygget. Kirken St Pierre stadig stående i dag og en af de mest populære websteder.

Med en billeje på Montlucon jernbanestation kan du rejse til en af de mange andre historiske kirker som af kirken Notre Dame. Der er mange slot og slotte i området, herunder Chateau de ducs Bourbon, der er nu en kasernen og steder højt over byen.

Billig biludlejning på Montlucon jernbanestation er ideelt beliggende tæt på bredden af floden Cher hvor du vil finde mange caféer til at slappe af i efter en hård dags shopping langs baggyder af den gamle bydel. Over er på venstre bred en massiv indendørs indkøbscenter, som huser mange genkendelige navne.

Størrelsen af Montlucon gør det mere som en lille by end en by og med det kommer et stort mix af underholdning om aftenen. Du kan besøge en af mange restauranter, der serverer retter fra hele verden og derefter afslutte det ud af danse natten væk på en klub i centrum af byen.

Efter en fantastisk aften du kan ønsker at tage en afslappende dag i landskabet og hvilken bedre måde at gøre det end med en bil leje på Montlucon Rail Station. Nord for byen finder du mange åbne rum, der er ideelle til gåture langs rives og skovture i solen.

Indsamling destination

Kort: