Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Evreux Railway Station

Évreux - Embranchement togstation er beliggende nær byens centrum hvilket gør det til et velegnet udgangspunkt for udflugter rundt i byen. Rejsende er forsynet med en række muligheder for Biludlejning på Evreux jernbanestation via forskellige udlejningsbureauer, som har oprettet tællere i stationsbygning.

Mange af attraktionerne i Evreux er placeret downtown. Området er bedst udforskes til fods, men en Biludlejning Evreux jernbane station vil komme handy for overskriften centrum og andre bemærkelsesværdige rejse steder i regionen Haute - Normandie. Turister i Evreux starter med et drev til den gamle bydel hvor turister kan finde en Roman Gisacum og ruinerne af en romersk teater, akvædukt, palace og bade.

Andre bemærkelsesværdige vartegn ligger i Evreux omfatter Hotel de Ville, Église Saint - Taurin og domkirken Évreux. Der er også en række restauranter og andre spisesteder hele byens centrum. Rejsende opfordres til at prøve regionale og lokale specialiteter gennem disse spisesteder under deres ophold.

Efter at tage en rundtur i byen, kan turister tage deres billige biludlejning på Evreux Rail Station og hovedet ud til andre dele af den franske afdeling af Eure hvor byen tilhører. Muligheder for dagsture omfatter Giverny, som er populære til hjemmet af impressionistiske maler Claude Monet og den middelalderlige byen Les Andelys. Yderligere kan ud, rejsende hovedet til seaside Dieppe eller besøge regionens historiske hovedstad, Rouen.

Indsamling destination

Kort: