Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Epernay

Frankrig ligger i nordøstlige den lille, men dejlige by af Epernay, som er berømt for at producere champagne. I virkeligheden, mange berømte champagne mærker som Moët et Chandon stammer fra de underjordiske kældre i byen. Epernay er også et godt sted at være i, hvis du ønsker at udforske de omkringliggende landsbyer af Magenta og Oiry.

Ankommer i Epernay er let af togrejser, især hvis du kommer fra Reims eller Paris. Byen er forkyndelsen af SNCF, hvilket gør turen omkring 20 minutter fra Reims og ca. en time og en halv fra Paris. Biludlejning i Epernay kan reserveres, når du ankommer til togstationen.

Når kørsel rundt i Epernay, kan du se flere herregårde og byhuse rundt, med de fleste af dem dateres tilbage til 1800 - tallet. Dens placering er lige ved foden af bakkerne hvor vinmarker kan findes. Hvis du ønsker at gå på en turné, hovedet til Avenue de Champagne til at komme i gang på Mercier og Moët et Chandon.

Billig biludlejning i Epernay er nyttig for at opdage de bemærkelsesværdige monumenter i og omkring byen. Hovedet til Castellane, hvor du kan finde den tower går tilbage til 1905, der dominerer byen. Du kan også se Portail Saint Martin døråbning, Chateau Perrier og rådhuset.

Epernay parker er værd at besøge Hvis du ønsker at tilbringe en afslappende dag mens du er omgivet af natur. Dog kan du også overveje at køre 25 km til Reims at se dens attraktioner som slottet, kloster og katedralen. Bog for Biludlejning i Epernay at gøre denne tur mulig.

Indsamling destination

Kort: