Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chalons en Champagne Jernbane stn

Chalons En Champagne er en by i Champagne - Ardenne - regionen og Marne afdeling, der er kendt for sin kvalitet champagne produceret i bjergsiden vinmarker. Byen er også hovedstad i regionen og det er også et godt sted at være, hvis du ønsker at opdage resten af regionen.

For at komme til Chalons En Champagne, kan du få på TGV fra Gare de l'Est i Paris. Alternativt, kan du få på TGV kommer fra Paris - Charles de Gaulle Lufthavn, Nantes, Lille og Rennes og stå af ved Champagne - TGV - stationen, der ligger tæt på Rheims. Biludlejning i Chalons En Champagne Rail Station kan bookes fra en af parterne.

Togrejser er blandt de hurtigste måde at du kan komme til Chalons En Champagne, og får du også mulighed for bestilling af et køretøj på jernbanestation. Med billig biludlejning på Chalons En Champagne, kan du køre nemt til hoteller nær station for mere komfort. Disse hoteller omfatter Ibis Chalons En Champagne og Hotel Le Clos de Mutigny.

Med din bil, kan du besøge Joseph Perrier cellars, der er gemt under kridt pitten at se gallerierne i gemte champagneflasker. Du kan også køre til de andre vinfremstilling områder i udkanten af byen, eller overveje afslapning på Jard Anglais, Petit Jard eller den Grand Jard hvor et naturligt miljø er indarbejdet i hjertet af byen.

Biludlejning i Chalons En Champagne jernbanestation også supplerer din sightseeingture i byen. Med din bil, se steder som kirken Saint Alpin, Ancien Hotel des Intendants af Champagne, Porte Saint - Croix, Notre - Dame - En - Vaux,'s Saint Etienne katedral og Hotel de Ville.

Indsamling destination

Kort: