Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Colmar

Colmar er et interessant rejsemål i den nordøstlige del af Frankrig i Alsace - regionen. Byen er meget kendt for sine velbevarede gamle bydel, fine arkitektur, interessante museer og stor vin. Det er beliggende langs Alsaces vinrute og betragtes som hovedstaden for Alsace. De fleste af turistattraktioner i byen er koncentreret i den gamle bydel, så der er ingen grund til at bruge en Biludlejning i Colmar for at komme rundt downtown området. Men for dem, der vil vove at det omkringliggende landskab, en Biludlejning er en konkret must - have.

Ture rundt i Colmar starter som regel på den gamle bydel hvor turister kan finde en række interessante seværdigheder. Bemærkelsesværdige attraktioner omfatter hus af hoveder, som er en velbevaret renæssancebygning, den Dominikanske kirke, pink St. Martin kirken og det lille Venedig - området med sine små kanaler ligesom Venedig i Italien.

Med en billeje i Colmar, kan turister også stoppe ved nogle af de mest populære museer i byen. Store samlinger af fine kunst og historiske artefakter er opstaldet på Bartholdi Museum og Unterlinden Museum. De gamle gader i Colmar tilbyder også en række detail muligheder. Man kan finde de bedste tøj og sko i nogle af de maleriske små butikker omkring centrum.

Herfra kan de tage deres billig biludlejning i Colmar til at vove sig ud til andre områder i Alsace. Bemærkelsesværdige udflugtsmål omfatter efter ruten alsacisk vingård, et stop ved Basel og Strasbourg eller et besøg i den middelalderlige by Laufenburg.

Indsamling destination

Kort: