Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Colmar Lufthavn

Byen Colmar, selv have ikke en lufthavn. Den nærmeste air facility skulle være i Basel: Euroairport Basel - Mulhouse - Freiburg, som ligger omkring 45 minutter syd for byens centrum. Lufthavnen giver forbindelser til nærliggende byer og byer gennem jernbanenet og offentlige busser, men mange rejsende er mere tilbøjelig til at arrangere biludlejning i Colmar lufthavnen for at få downtown.

Det gode ved at tage en Biludlejning i Colmar lufthavnen er, at det giver rejsende med en mere praktisk måde at komme rundt i regionen. Colmar er en populær rejsedestination i nord østlige Frankrig og er en kendt rejse base for at udforske Alsace - regionen. Mens en Biludlejning ikke er nødvendige for ture rundt i byen, selv, er det bundet til at komme handy for dagsture senere.

Nogle af de mest populære seværdigheder i Colmar er koncentreret i den berømte gamle bydel. Denne del af byen er velkendt på grund af sin smukke arkitektur, der er blevet velbevaret over tid. Bemærkelsesværdige vartegn omfatter Maison des Tetes eller House Heads, St Martin Church, Dominikanske kirke og Bartholdi - museet. Den lille Venedig er også en crowd favorit med sine små kanaler, der er meget som dem i Venedig Italien.

Efter at have udforsket byen, kan rejsende tage deres billig biludlejning i Colmar lufthavnen at hovedet ud til andre kendte turiststeder i Alsace. Nogle af de mest populære muligheder omfatter ruten alsacisk vingård, der går gennem byen, Strasbourg, Basel og Massif des Vosges.

Indsamling destination

Kort: