Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chateauroux Train Station

Chateauroux jernbanestation, lokalt kendt som Gare de Chateauroux giver nem adgang til byen Chateauroux i centrale Frankrig. Jernbanestation forbinder til forskellige franske byer, fra Lille til Poitiers. Stationen er også umiddelbart forbundet til centrum af byen, hvor offentlige transportmidler er let tilgængelige, med links til forskellige dele af byen, selv om billig biludlejning på Chateauroux jernbanestation tilbyder et mere bekvemt alternativ.

En Biludlejning på Chateauroux jernbanestation ville tage besøgende på de forskellige museer i byen, herunder La Maison des Arts et traditioner Populaires du Berry, et interessant museum med samlinger af kulturelle kostumer og hovedbeklædninger, samt værktøjer og kunsthåndværk, som skildrer livet på landet og traditioner af byen, i 19. og 20. århundrede.

Besøgende kan også tage en Biludlejning på Chateauroux Rail Station til Le Couvent des Cordeliers, et smukt kloster fra 1200 - tallet, som er blevet forvandlet til et monument og en udstilling arbejdsplads for samtids - kunstnere. Sitet indeholder udstillinger af værker fra fremtrædende kunstnere som Tutus Carmel, Picasso, Adamus, Rueda, Combes og Erro, blandt andre.

Også er at bemærke Hotel Bertrand, en anden historisk monument bygget i 1770s. Bygningen hviler midt i en smuk have og en storslået gårdhave. Det er også stedet for Museum Hotel Bertrand, der holder omfattende samlinger spænder fra arkæologiske udgravninger til arv artefakter og kunstværker fra Napoleonskrigene æra til 19 og 21 århundrede.

Besøgende bør også ikke glip af et besøg til byens mest fremtrædende vartegn, der er Chateau Raoul, den dominerende monument i byen, som også bærer navnet på byen, som et symbol på dens betydning.

Indsamling destination

Kort: