Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bourges Train Station

Gare Routiere er det vigtigste gateway i byen Bourges i det centrale Frankrig. Banegården er tjent med tog fra Paris og andre dele af Frankrig. Dette gør det en fælles rejse hub for dem, der er at udforske regionen Val - de - Loire. Muligheder for billig biludlejning på Bourges jernbanestation er tilgængelig gennem en række biludlejningsfirmaer, der har oprettet tællere i stationsbygning. Rejsende kan arrangere biludlejning så snart de ankommer eller de kan bestille deres reservationer via internettet for mere komfort.

Togstationen er beliggende vest for byens centrum, fra dette punkt, besøgende kan begynde deres turné med et besøg i det historiske centrum af Bourges. På dette tidspunkt ville en Biludlejning på Bourges togstation ikke være nødvendigt, fordi de fleste af de historiske område er yderst gågade. Bemærkelsesværdige seværdigheder i området omfatter domkirken St. Etienne, en gotisk katedral, der er også betragtes som en UNESCO World Heritage Site. Rejsende også gøre stop ved Jacques Coeur Palace, Maurice Esteve Museum og Conservatoire National du Pelargonium.

Køre rundt i byen er også umagen værd, som Bourges er også kendt for sine smukke huse, hvoraf nogle er lavet delvist af tømmer. Rejsende kan også tage en bådtur rundt i Marais, et område bestående af haver, som er adskilt af kanaler. Mange af de butikker og detailhandel muligheder i byen er beliggende langs Rue Moyenne mens sted Gordaine er stedet at besøge for stor pizza og lokale retter.

Yderligere kan ud, besøgende også tage en Biludlejning på Bourges jernbanestation og drev ud til den middelalderlige landsby af Saint Benoit du Sault.

Indsamling destination

Kort: