Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chartres Train Station

Beliggende i nord - centrale Frankrig Eure - et - Loire afdeling er byen Chartres, der er omkring 96 kilometer fra hovedstaden Paris. Det blev etableret på den venstre flodbred i Eure på en bakke, og dens placering er præget af den verdensberømte katedral, der også fungerer som sin største attraktion.

Togrejser er blandt de hurtigste måder, at du kan komme til Chartres. Faktisk, er der flere direkte tog kommer til og fra Paris Montparnasse. Med tog, turen tager cirka en time og du kan også nyde det med smukke landskaber og natur set undervejs.

Når du ankommer, skal du sørge for at booke for Biludlejning på Chartres jernbanestation, så du kan bruge det til at komme til dit hotel af valg i byen. I nærheden af togstationen er hoteller som Jehan de Beauce, den Grand Monarque og Hotel Chatelet. Du kan også vælge at bo på Hotel Ibis (1 km derfra) eller Boeuf Couronne.

Billig biludlejning i Chartres Rail Station kan bruges til sightseeing i byen. Dette giver dig fordelen af ikke afhængige af offentlig transport at komme til en attraktion til en anden. Med din bil, se steder som La Maison Picasiette, katedralen og Jean Moulin - monument.

Fra Chartres, kan du køre til to andre byer i regionen, som også har bemærkelsesværdige attraktioner i dem. En er Maintenon, der er omkring 20 til 30 minutter væk, hvis du har et køretøj fra Biludlejning på Chartres Rail Station. Næste er Nogent le Rotrou der er mindre end en time væk i bil via A11 og D955.

Indsamling destination

Kort: