Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Besancon Togstation

Besancon er en historisk by omkring 400 kilometer mod øst af den franske hovedstad, Paris. Ingen lufthavnen er umiddelbart tilgængelige til byen, selv om det er tjent med en højhastigheds - togforbindelse med hyppige afgange til og fra Paris. Den jernbanestation eller Besancon Vlotte er beliggende lige i byens centrum, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt i byen. Busser strejfe rundt i byen, selv om billig biludlejning på Besancon togstation tilbyder et mere bekvemt alternativ.

En Biludlejning på Besancon togstation tager besøgende til byens historiske centrum, hvor man kan finde et væld af gamle sten bygninger fra renæssancen og middelalderen. Andre monumenter omfatter de romerske ruiner, citadel, Palais Granvelle og floden facade, hvilket giver en perfekt visning af floden Doubs.

Også er at bemærke Eglise Sainte Madeleine, en neoklassiske kirke viet til Saint Mary Magdalene. Den enestående konstruktion daterer sig tilbage til 1746 - 1766, og blev tegnet af den fremtrædende Nicolas Nicole.

Besøgende kunne også tage en Biludlejning på Besancon togstation til byens Jardin Botanique de Besancon, beliggende på Place du Marechal Leclerc. Det er den allerførste botaniske have at blive etableret i byen, prale af en rig naturlige beliggenhed med klipper, vådområder og kalksten kamme. Webstedet er et fantastisk sted at slappe af efter en lang spids rundt i byen og dens middelalderlige kerne, vrimler med forskellige plantearter og linjer af træer.

For en kulturperle oplevelse i byen, kunne besøgende tage tid i de forskellige scenekunst centre i byen, herunder Opera teater, Grand Kursaal og Nouveau Theatre.

Indsamling destination

Kort: