Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dole

Dole er en by i Jura, Franche Comte Frankrig. At være hovedstaden i regionen, byen kan prale af en en rig historisk og kulturel arv, kombineret med et behageligt miljø, langs floden Doubs. Berømte som værende en by af historie og kunst, dole er vært for en flere vigtige kulturarv, lige fra religiøse til civile bygningsværker til kunstnerisk museer. Byen kan bedst udforskes gennem billig biludlejning på Dole.

Med biludlejning på Dole, kan besøgende nemt nå nogle af byens interessante attraktioner, herunder arv distrikt, en typisk gammel by med gamle huse fra 15 til 1700 - tallet. Bydelen arv spiller også vært til kirken Notre Dame, en imponerende byggeri omgivet af maleriske gader.

Billeje på Dole ville også tage besøgende til nogle andre interessante klostre og kapeller i området, herunder Jesuit college chapel. Den franciskanske kloster (Palace of Justice), kloster af Visitation og Carmelite kloster.

Nogle imponerende bygningsværker også værd at se, herunder Hotel Dieu, det gamle rådhus, Portal Palace Granvelle, det nittende århundrede teater og de forskellige hoteller, herunder Hotel Richardot og dens storslåede vindeltrappe.

Byens haven til leen er også et besøg værd, prale af en bemærkelsesværdig landskab med over 1200 arter af flora, etableret helt tilbage år 1983. Stedet er perfekt til en afslappende flugt, og for at udforske forskellige sjældne arter af planter, der har været omhyggeligt dyrket og smukt præsenteret.

Indsamling destination

Kort: