Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Auxerre

Auxerre er den departementale hovedstad Yonne i Bourgogne Frane. Byen ligger lige mellem Dijon og Paris, langs Yonne - floden. Byen er især berømt for sin vin råvarer, især i verden berømte Chablis. Bakket op med en rig kultur, byen er også døbt som en by af kunst og historie, prale af mange arkitektoniske og kulturelle arv. Byen er også beliggende i naturskønne omgivelser, med en blanding af gamle huse i den gamle bydel, og moderne infrastrukturer i resten af byen. Byen kan bedst ses gennem billig biludlejning på Auxerre.

Besøgende kan tage en Biludlejning på Auxerre til byens vigtigste turistede seværdigheder, herunder domkirken St. Etienne, oprettes fra 11 til 16 århundreder, med en gotisk inspiration. Domkirken er berømt for sine imponerende døråbninger og smukke blyindfattede ruder. Katedralens gamle krypt er site for resterne af hvad der engang var en pragtfuld romanske katedral.

Billeje på Auxerre ville også tage besøgende til den ældre klosteret Saint Germain, fra 800 - tallet. Klosterets gamle krypt huser nogle af Frankrigs ældste vægmalerier, såvel som de tidligere biskopper i Auxerre grav. Der findes også nogle interessante værelser i klosteret, herunder d.1 århundrede kapitel værelse, 1300 - tallet kælder og 1600 - tals kloster.

Også er at bemærke byens gamle klokketårn og kirken Saint Eusebe. Besøgende vil også nyde en tur til byens Museum of Natural History, et godt sted at udforske Auxerres begyndelse og tidligere traditioner.

Byen er også stedet for St. Pierre en Vallee kirken, bygget under 17 til 18 århundreder, på stedet for et tidligere kloster. Tårnet ligner byens katedral, mens de inderste chapel dekorationer er usædvanligt smukt.

Indsamling destination

Kort: