Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Auxerre Train Station

Auxerre Rail Station tjener som den vigtigste indgang til byen Auxerre i Bourgogne, Frankrig. Stationen er betjent af tog med regionale forbindelser til forskellige byer og byer over hele Frankrig. Dette gør det til et velegnet udgangspunkt for at udforske byen og dens omegn. Rejsende, der kommer gennem denne måde er forsynet med en række muligheder for billig biludlejning på Auxerre Rail Station.

Biludlejning på Auxerre jernbanestation er fastsat gennem internationale og lokale udlejningsbureauer, som har oprettet tællere i stationsbygning. Fra dette punkt, kan turist starte deres rundtur til de historiske seværdigheder, som byen er kendt for. Bemærkelsesværdige vartegn omfatter Cathédrale Saint - Étienne d'Auxerre og den gamle Abbey St. Germain. Også er værd at undersøge den gamle bydel med dens klokketårn i centrum. Kirken af St. Pierre en Vallée er også en turist favorit.

Byen er også kendt for sine fine vine, der ligger i hjertet af en af de største vinproducerende område i Frankrig. Nogle af sine mest populære vine omfatter Chablis, Irancy og Saint - Bris - le - Vineux. Restauranter og barer i området også serverer et udvalg af lokale og regionale retter, som rejsende skal prøve under deres ophold.

Efter at have set hele byen, kan turister også vove at andre kendte destinationer i regionen med en billeje på Auxerre Rail Station. Den kapital byen Dijon er cirka 45 minutter væk. De kan også hovedet op nord for Paris finder de mere interessante attraktioner at fuldføre deres ferie.

Indsamling destination

Kort: