Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Angers Togstation

Byen Angers ligger i Maine - et - Loire départementet i Frankrig. Angers ligger omkring 300 kilometer syd for byen Paris, en bekvem mellemstation for turister, der ønsker at besøge den travle by Paris. Angers har sin fair andel af lokale attraktioner, såsom tårnhøje slotte og museer. Alle disse kan udforskes ved at få Biludlejning ved Angers - Rail Station.

Med billig biludlejning på Angers - jernbane Station, kan turister nemt navigere rundt denne lille franske by. Den store transport terminal her er Angers jernbanestation. Beliggende i hjertet af byen, bringer jernbanestation mennesker til og fra byen Paris via hovedvejene. Turister kan hurtigt hovedet til disse byer på deres bekvemmelighed og på minus omkostningerne.

Rejsende, der kommer ind fra udenfor Angers kan finde Biludlejning på Angers - Rail Station. Herfra, kan turister nemt tage en bil og køre op til nogle af byens bemærkelsesværdige steder i attraktion. Den største turist monument i denne by er Chateau d'Angers. Chateau har to tårne, med en perfekt udsigt over floden Maine. Chateau var når en højborg, men har siden blevet omdannet til et moderne museum boliger nogle af de ældste gobeliner i landet.

Andre steder værd at besøge her omfatter arkaderne i klosteret St. Aubin. Disse arcades er hvad fortsat af den gamle kirke, som er blevet destrueret i hele tiden. Maison d'Adam, eller Adam hus er også et besøg værd. Dette er et dejligt hus, der er også den ældste i byen.

Angers er også betragtes som byens blomst og betragtes også som hjemsted for tapetet i Frankrig. Ud over sin almindelige skærme af gobeliner har byen også regelmæssige blomster udstillinger. Byen har også to store botaniske haver: Jardin des Plantes d'Angers og Jardin botanique de la Faculté de Pharmacie d'Angers.

Indsamling destination

Kort: