Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Angers

Byen Angers er en favorit stop for dem, der ønsker at besøge byen Paris. Beliggende 300 kilometer fra hjertet af Paris, Angers har over 400.000 indbyggere og det er omgivet af en række gamle monumenter, herunder statuer og kirker. Byen er nemt at navigere med tilgængelige billige biludlejning på Angers.

Ved at få Biludlejning på Angers, kan turister besøger seværdigheder og lyde af denne charmerende by. Den mest populære monument her er Chateau d'Angers, en knejsende slot beliggende med udsigt over floden Maine. Chateau tjente som en defensiv fæstning under krigen gange i denne by. Det var engang besat af romerne. Chateau har nogle 600 meter i omkreds og det har to tårne.

Efter at være stærkt beskadiget under anden verdenskrig, har Chateau d'Angers siden undergået større renoveringer. I dag er det blevet omdannet til et kæmpe museum, boliger nogle af de ældste gobeliner i verden. Men i januar 2009, brand hit museet forlader det svært beskadiget. Ingen af samlingerne blev beskadiget, med omkostninger at nå mere end to millioner euro.

Men bortset fra chateau, der er andre bemærkelsesværdige steder at besøge i denne by, som alle er tilgængelige med biludlejning på Angers. Klosteret St. Aubin er et andet sted værd at besøge. Denne tolvte århundrede kirken stadig har rester fundet i byen, selv om meget af strukturen er blevet ødelagt gennem årene. Ruinerne af 1200 - tallet kirke Toussaint er også et besøg værd.

Men bortset fra dets bemærkelsesværdige monumenter, Angers også har en række moderne virksomheder såsom Boutiquehoteller, butikker og restauranter. Der er også parker og haver fundet i hele denne by. Efter at have udforsket byen, kan man så køre op til hjertet af Paris.

Indsamling destination

Kort: