Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ablaincourt Train Station

Blain er en lille by i Loire Atlantique, Pays de la Loire - regionen i Frankrig. Sin strategiske beliggenhed mellem Anjou Redon og Nantes bragt om dens økonomiske og historiske betydning. Byen tilbyder en stor flygte med sin rige naturlige omgivelser og dens maleriske canal. Byen er også foret med et væld af historiske og religiøse monumenter, med maleriske landskaber på baggrunden. Byen kan udforskes bekvemt gennem billig biludlejning på Blain.

Med biludlejning på Blain, kan besøgende nemt nå flere landmark monumenter, hvoraf den ene er Blain slot eller slot Groulais. Borgen tjente som en middelalderlig fæstning i sine tidlige år. I dag, er nogle dele af slottet klassificeret som historiske monumenter.

Også er at bemærke kapel af Saint Roch Blain, som blev opført i begyndelsen 1400 - tallet på stedet af den "skøre sten", som var en hedenske kult. Kapellet huser nu en stor 20th century fresco, som måler ca. 100 kvadratmeter. Fresco indeholder nogle repræsentationer af det kristne liv og den makabre dans.

Billeje på Blain ville også tage besøgende på webstedet af La Foret du Gavre eller Gavre skov, en kæmpe vidder i ørkenen som kan prale af løvtræer, som er meget nyttige i tømrerarbejde. Skoven er også hjem til nåletræer, der anvendes til alder op til hundrede år.

Med byens rigdom af karakter, er blevet udviklet en anden skov, kendt som La Foret de la Groulaie, en privat skov, der strækker sig over til 450 ha. Besøgende er mødt af Park Rohan slot ved indgangen til parken.

Indsamling destination

Kort: