Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Amiens Gare

Amiens jernbanestation er den vigtigste transport terminal i den charmerende franske byen Amiens i regionen af Picardiet. Amiens Rail Station ligger bekvemt i hjertet af byen og giver adgang til nærliggende steder, herunder andre byer og byer i denne franske region.

Der er to togstationer i byen Amiens: Gare du Nord og Gare St Roch. Gare du Nord, eller banegården nord er en enorm station med seks terminaler. Denne station tager turister til og fra byen Paris. Banegården nord tjenester også nærliggende byer og byer i det nordlige Frankrig samt nogle byer i Tyskland. Banegården nord har tjent nogle 180 millioner rejsende hvert år.

Men ud over sine tjenester, Gare du Nord station er også berømt for sin statuer foring og hilsen passagerer kommer. Der er ialt 13 statuer, der repræsenterer forskellige steder og ruter i Frankrig. Hver af disse statuer er modelleret af lokale kunstnere. Ud over tilgængelige tjenester på togstationen, kan turister kommer fra udenfor byen også få Biludlejning på Amiens Rail Station.

Få billig biludlejning på Amiens jernbanestation er en praktisk måde at navigere rundt i byen såvel som i nærliggende områder. Amiens er en smuk by fyldt med majestic, gamle kirker og smukke omgivelser. Den mest bemærkelsesværdige kirken her er domkirken Amiens, eller domkirke Vor Frue Amiens, som er den største kirke i Frankrig.

Også tilgængelige med biludlejning på Amiens jernbanestation er andre lokale attraktioner herunder museer som Museum Hôtel Berny, Picardiet Museum og Museum of Natural History. Byen har også en række koncertsale, udstillingen haller og teatre.

Indsamling destination

Kort: