Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Abbeville Train Station

Abbeville er en lille fransk by beliggende i den nordlige del af landet. Abbeville er beliggende lige på bredden af floden Somme, en charmerende by, der har en lille befolkning, men er fyldt med historiske steder. Abbeville indgår i departementet Somme i Frankrig. Denne by er en perfekt autocampere for turister, da det har en række af gamle monumenter, museer og kirker.

Navigere rundt denne lille by er let med sine vigtigste transport terminal, Abbeville Rail Station. Denne jernbanestation er bekvemt beliggende i hjertet af byen. Det er den vigtigste transport til og fra byen. Folk, der kommer fra udenfor byen kan komme til byen via togstationen derefter tage billig biludlejning på Abbeville Rail Station. Toget krydser linjerne Boulogne - sur - Mer og Amiens.

Med billeje på Abbeville jernbanestation, kan turister nemt udforske byen, som er en god start for dem, der ønsker at hovedet til den flotte Picardie kystlinje. Denne kyststrækning er fyldt med skove, fuglereservater og marskland. Selv om byen blev stærkt beskadiget under anden verdenskrig, har byen siden undergået genopbygning takket være dens lokale regering.

Et bemærkelsesværdigt sted at besøge her, der er tilgængeligt med biludlejning på Abbeville jernbanestation er St. Vulfran kirke. Selv om opførelsen af denne kirke ikke var færdig, det stadig har karakteristiske gotiske arkitektur og har to tårne. Kirken blev bygget engang i løbet af 1400 - tallet.

Boucher de Perthes Museum er også et besøg værd. Dette museum er beliggende i en ubrugt klokketårn. Det indeholder flere kunstværker og kunstgenstande inddrives fra byen allerede i 1500 - tallet. Museet har regelmæssige udstillinger på displayet hele året.

Indsamling destination

Kort: