Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Southend on Sea

Seaside by i Southend - on - Sea i Essex county ligger en times rejse fra London med tog og er berømt for dens 1,3 mile - lange mole, verdens længste. Lidt har ændret sig i byen, da det blev den traditionelle feriemål i Cockneys og beboere fra East End i London.

Billig biludlejning i Southend gør det moderne besøgende at se alt Essex har at tilbyde. De vigtigste attraktioner i byen er dens syv mile sandede strand og sin promenade, sprængfyldt med caféer, traditionelle fisk og chip butikker, hjertemuslinger, muslinger og Konksnegl boder og en forlystelsespark og underholdning center.

Samt traditionelle, sjov appellen kendetegnet ved surringer af fisk og skaldyr, øl og 'Kys - mig - hurtig' hatte, byen nu kan prale af mange festivaler og begivenheder, herunder Festival luft hver kan, et karneval med illuminations i September og en begivenhed dedikeret til Hindu elephant Gud for business, Ganesh.

Southend tilbyder fremragende betragtes indkøbsmuligheder, som bedst i sydøst, i og omkring hovedgaden. To indkøbscentre, mange butikker og specialforretninger og regelmæssig landmændenes og franske markeder sørge for de fleste behov. Natteliv i byen varierer fra sjov til den hæs, taget højde klubber, barer og pubber.

Biludlejning i Southend tillader dagsture rundt dette interessante område, fra nærliggende Leigh - on - Sea og Whitstable til attraktioner såsom Leeds slot, Ingatestone Hall og Marsh Farm Country Park. Mangapps Railway Museum er ni miles borte, en kort køretur med Biludlejning i Southend.

Indsamling destination

Kort: