Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rugby

Byen Rugby har meget at tilbyde besøgende og er et dejligt sted for en bil leje ferie. Beliggende i Warwickshire, har Rugby en fredelig beliggenhed på bredden af floden Avon. Besøgende til byen er ofte overrasket over at finde Rugby har så meget at tilbyde. Booking billig biludlejning i Rugby anbefales kraftigt.

Shoppere vil være indhold i Rugby, som byen har et væld af gode faciliteter og den sædvanlige perlerække af high street forhandlere. For en endnu bredere udvalg bør besøgende køre til Coventry. Booking Biludlejning i Rugby åbner op for mange muligheder for udforskning og nydelse.

De fleste af butikkerne er fundet i nærheden af Clock Tower, mens en gade marked tager oppe det meste af byen centrum et par gange om ugen. St Andrews kirke er et besøg værd, ligesom Rugby skole Museum. Alle disse attraktioner kan nås med bil og de fleste seværdigheder har tilstrækkelig bil parkeringsfaciliteter.

Rugby fodbold Museum er også et must - see i byen. Her kan besøgende Se som traditionelle fodbolde er syet i hånden. De fleste af Rugbys seværdigheder kan nås til fods; men hvis du har din egen hjul du kan spare tid og rejse i komfort uanset vejret.

Byen er meget tæt på tre vigtige motorveje, herunder M1, så adgang til andre byer og byer fra Rugby er let. Både Coventry og Birmingham lufthavne kan nås med legende lethed, hvis du har Biludlejning i Rugby.

Indsamling destination

Kort: