Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Coventry

Warwickshire er bedst kendt for at være byens fødsel af måske den mest litterære figur gennem tiderne, William Shakespeare. Langs Henley gade; du vil se hjem Shakespeare omhyggeligt bevaret i årene efter; skildrer livet i husstanden, Shakespeare og viser arbejdet kaste hvor William Shakespeares far lavede handsker for et levende.

Der er mange interessante seværdigheder at se omkring Warwickshire; og at være en by i England, det ikke mangler i stor arkitekturer fremmest der er slotte og katedraler.

Kenilworth slot og Warwick er to af de mest betydningsfulde slotte i Warwickshire; og frekventeres af besøgende året rundt. Der er stadig mange andre steder, som du ikke bør gå glip af besøg i løbet af din ferie i byen; og have din egen biludlejning i Coventry og Warwickshire til at hjælpe dig med at få omkring stedet er bedre end at tage offentlig transport.

Billig bil lejer, der er tilgængelige her er leveret af CT Pedley Ltd. langs Whitacre vej; Townsend køretøj Biludlejning langs Paynes Lane i Rugby; Target køretøj udlejning; Enterprise; Avis; og en liste over andre, som du kan finde på strategiske steder overalt Warwickshire.

Mens du besøger her, kan du også ønsker at tjekke hus af Mary Arden; William Shakespeares mor; beliggende i Wilmcote.

Indsamling destination

Kort: