Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Wellingborough

Wellingborough er i det smukke landskab i Northamptonshire, England. Kuperet by med udsigt over floden Nene. Wellingborough har fem brønde, som navngivet byen: Hemming godt, Stanwell, Red godt, Ladys brønd og Whyte godt. Besøgende kan nå alle dem med biludlejning på Wellingborough.

Ketterling er fundet otte miles væk. Dens imponerende sognekirke har en vidunderlig crocketed spir, unikke til bydelen. Den smukke Boughton House, kaldet ‘ den engelske Versailles', kan også findes i nærheden. Ejet af hertugerne af Buccleuch, har det nogle af de bedste bevarede stat værelser i de britiske øer.

Billig biludlejning på Wellingborough er let at finde. En historisk land by, nærliggende Northampton fastsætter krav til en af Storbritanniens berømt gamle torve bygget i 1235.

Wellingborough i Domesday Book som Wendleburie, og blev udråbt en købstad i 1201 af Kong John. I perioden Elizabethan sponsoreret Sir Christopher Hatton, ikke kun en Wellingborough resident men Lord of the Manor, den ambitiøse Sir Francis Drake på sine ekspeditioner. Den opdagelsesrejsende skibet var opkaldt efter Hatton familie herald og kaldes den gyldne Hind. En fantastisk kopi af skibet ligger fortøjet i Southwark, London og nemt nås med Biludlejning i Wellingborough. Wellingboroughs museet har udstillinger detaljering borgerkrigen og er et must - see for dem interesseret i historie.

Museet vender mod slottet, et attraktivt mødested leverer byens underholdning. Denne moderne teater, kunst Center og biograf spiller vært for comedy, livemusik og udstillinger samt at fremme lokale talent.

Indsamling destination

Kort: