Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Oldbury

Byen Oldbury er i centrale England Black Country region. Oldbury er kernen i Storbritanniens motorvejsnet, med motorvej M5 passerer igennem den. Birmingham centrum er seks miles væk. Oldbury var en tung industri centrum men er blevet moderniseret. Udforske med Biludlejning i Oldbury er et godt valg.

Oldburys arkitektur er en behagelig kontrast af gamle og nye. Oldburys gamle shipping kanaler er nu rejsemål for fiskeri og sejlads. Mens Oldbury selv har nogle turistattraktioner er en ideel base for Biludlejning i Oldbury turisme. Der er en god par parker og golfbaner i Oldburys omegn. Nærliggende Dudley tilbyder en heritage museum, et slot og en zoologisk have.

Dudley's Black land heritage village museum har liv - lignende udstillinger, historiske hænder på aktiviteter og forskellige antikke forlystelser. Dudley Zoo i Dudley slotsparken ligger tæt på dette museum. Zoo huser eksotiske dyr som lemurer og Humboldt's penguins. Dudley borgruiner er åbne for offentligheden.

M54 ligger vest for M5 i Biludlejning i Oldbury og rejser til historiske Shrewsbury. Denne by har en vidunderlig middelalderlige bydel næsten helt omsluttet af en løkke af floden Severn. Denne gamle del af Shrewsbury er pakket med bindingsværkshuse og små stræder. Shropshire Regimental Museum har til huse i den nyere århundrede Shrewsbury slot.

Andre Shrewsbury attraktioner er Severn cruises, den renoverede Coleham pumpestation og Rowley's House museum. Wales og Berwyn - bjergene ligger vest for Shrewsbury med budget valg billig biludlejning i Oldbury. Berwyn bjerge tilbyder vandrestier gennem smukke landskaber og gamle ruiner.

Indsamling destination

Kort: