Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Birmingham Nord

Kan prale med en rig historisk og kulturel historie samt rigelige naturlige skønhed, det bør ikke komme som nogen overraskelse, at et stort antal mennesker vælger at bo i Birmingham North og West Bromwich, når du besøger det sydvestlige England. Ud over en fremragende vifte af attraktioner, vil besøgende finde masser af faciliteter, herunder et godt udvalg af Biludlejning i Birmingham Nord - West Bromwich og masser af steder at bo.

Besøgende vil ønsker at starte deres rejse ved at udforske centrum af West Bromwich. Selv om der er et stort antal af interessante attraktioner i byens centrum, den 17th århundrede Oak House er en af de bedste kendte og elskede bygninger her som det er blevet restaureret for offentligheden og indeholder artefakter på lån fra Victoria and Albert Museum.

Efter at have taget tid til at udforske byens centrum, kan besøgende nu klatre ind i deres billig biludlejning i Birmingham Nord - West Bromwich og kørsel til sort land levende Museum. Dette museum bruges personale i perioden kostume og historiske bygninger til at genskabe områdets industrielle tidsalder til dramatisk effekt.

Dem der kan lide at spise middag i stil med finde masser af steder at vælge imellem her. Samt påfyldning pub grub, besøgende kan vælge fra kulinariske favoritter som indiske, kinesiske og fish and chips kogt på den særlige måde, West Country.

En af de bedste ting ved picking up leje af bil i Birmingham Nord - West Bromwich er, at besøgende vil kunne bruge det til at udforske regionen hele West Country. Efter et besøg i Birmingham, vil besøgende derefter ønsker at køre til byer som Dudley, Smethwick og Oldham.

Indsamling destination

Kort: