Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Manchester Trafford Park

Trafford Park i Manchester er ideelt beliggende kun en kort køreafstand fra motorvej M60 og M602. For besøgende, der baserer sig på Trafford Manchester der har planer om at udforske området omkring Manchester og de nærliggende byer og landskab, er billig biludlejning på Manchester - Trafford Park tilgængelige og anbefalede.

Manchester city er berømt i hele verden for sin fodboldklubber. Byen kan prale af to Premier League fodboldklubber, Manchester City og Manchester United. Fodboldbane i Manchester City ligger på City of Manchester Stadium. Trafford er hjemsted for Manchester Uniteds Old Trafford jorden, som er Storbritanniens største fodboldstadion.

Manchester United Football Club har en stor fanskare verden over og Manchester City er den mest velhavende fodboldklub i verden. For besøgende, der ønsker at bo i Trafford Park, er der en overflod af hoteller at vælge fra som er beliggende inden for en kort afstand fra Manchester Uniteds fodboldstadion.

Med biludlejning på Manchester - Trafford Park kan du nemt besøge den storslåede natur i Peak District, Lake District og Pennines. Sceneriet er enestående og et must for naturelskere. Alle disse steder er store walking destinationer.

Med billeje på Manchester - Trafford Park befinder du dig i en perfekt beliggenhed for at udforske de charmerende gamle købstæder som Alderley Edge og Macclesfield for eksempel og de attraktive historiske byer som Chester og York. Men husk at tage tid til at besøge de mange seværdigheder fra Manchester city har at tilbyde besøgende.

Indsamling destination

Kort: