Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Manchester Syd

Manchester er en fantastisk beliggenhed hvorfra at udforske det fantastiske landskab i Peak District, Lake District og Pennines. Disse regioner har vidunderlige udsigter, hvis du ikke ønsker at følge en af vandre - og cykelstier, de er stadig gode steder at besøge bare for at bare nyde skønheden i stedet.

Manchester city er den næststørste i England og omtales ofte som den uofficielle hovedstad i nord. For besøgende med billig biludlejning på Manchester - South denne del af byen er bekvemt tæt på motorvejen netværk M60 Orbital, der fungerer som en ringvej til Manchester og motorvej M56, M61 og M62, gør det en ideel beliggenhed for at udforske den nord for England.

Syd Manchester er en god base for køre rundt i den nordlige del af England med biludlejning på Manchester - syd. I syd Manchester, der område mange hoteller at vælge imellem som simple gæstehuse til luksus land hoteller og business - hoteller.

Bare en kort køretur fra syd Manchester langs mindre B5167 vejen er den smukt restaurerede bindingsværks Wythenshawe Hall. Hallen er placeret i imponerende haver med en fantastisk kunstgalleri. Støder op til Wythenshawe Hall er Wythenshawe Park er en populær park med mange forskellige sportsfaciliteter på tilbud og mange hyggelige vandrestier.

Andre store byer til besøg som en dagudflugt, der er let at komme til med bil leje på Manchester - South er de dejlige gamle byer i Chester og York. Begge disse byer har mange fantastiske seværdigheder at se og er nemme at komme til fra syd Manchester.

Indsamling destination

Kort: