Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lisburn

Ikke mange besøgende til Northern Ireland venture ud til Lisburn, men foretrækker i stedet at hænge i Belfast, gøre Antrim på søen, og se Giants Causeway på nordkysten. Lisburn er faktisk en hyggelig lille by med muligheder for billig biludlejning i Lisburn.

Du kan få her direkte fra Belfast med tog og være vandre rundt Lisburns centrale torv på ingen tid overhovedet. Dette er hvor de fleste handlingen er og det kommer med gode mennesker - watching og en række butikker findes i enhver typisk britiske high street. Du kan have Biludlejning på Lisburn fra en række højt profilerede biludlejningsselskaber i byen.

Sørg for at vandre langs Bow Street og besøge Bow Street Mall, med fem dusin butikker og fødevare domstol. Også være sikker på at besøge museet linned og byens parker og haver med Biludlejning i Lisburn.

Fra Lisburn kan du også få direkte til Antrim op i County Antrim med Biludlejning i Lisburn og tjek denne historiske by på bredden af Lough Neagh søen. Belfast international airport er lige syd for Antrim og er så tæt på Lisburn som det er til Belfast.

Overskrift øst for byen med billig biludlejning på Lisburn er seaside resort by af Bangor; ikke at forveksle med Bangor i Wales. Det er en sjov by med god fisk og chips og solnedgange, mens syd for Lisburn er den gamle landsby Hillsborough og derefter by Newry.

Indsamling destination

Kort: