Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Belfast Lufthavn Int

Dem, der planlægger at besøge den livlige by Belfast i Nordirland vil sandsynligvis ankommer til Belfast international airport, som denne store og moderne lufthavn er den vigtigste adgangspunkt til denne del af verden. I hurtig, mere end fem millioner mennesker pass her på årsbasis, og dem, der ønsker at udforske det omkringliggende område vil kunne gøre så let med biludlejning på Belfast international airport.

Besøgende til Belfast international airport vil finde, at komme rundt i enkel, som der er masser af skilte og alle check - in - skrankerne er centralt beliggende i lufthavnens enkelt terminalbygningen. Selv om den store efterspørgsel fra passagerer kan føre til lange queus, kan dem i en fart kontrollere telefonisk ved hjælp af TimeSaver billettering faciliteter.

Besøgende, der ønsker at snuppe en bid mad vil finde et udvalg af spisemuligheder på Belfast international airport. Dette er også et godt sted at fange på en lille virksomhed som lufthavn funktioner en eksklusiv Business - Lounge, som er fuldt udstyret med det nyeste udstyr såsom fax - maskiner. Dem med tid til at dræbe kan også tjekke ud billige biludlejning på Belfast international airport.

Mens besøgende, der har tid til at dræbe kan nøjes med at vente en halv time eller så for Airbus til at tage dem ind til centrum af Belfast, foretrækker mange besøgende til at opspore Biludlejning på Belfast international airport som denne giver dem frihed til at udforske Nordirland som og når de ønsker. Men der findes også taxaer udenfor hovedindgangen, som er nyttige for dem, der blot ønsker at gøre en enkelt rejse.

Indsamling destination

Kort: