Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Belfast Lufthavn By

Belfast City airport ligger i County i Nordirland, et moderne og livligt lufthavn, der ofte omtales som George Best Belfast City airport til ære for den berømte fodboldspiller, der kommer fra dette område. Lufthavnen er steget i popularitet dramatisk i de sidste par år og er blevet moderniseret til at omfatte ydelser såsom leje af bil i Belfast City lufthavn.

Passagerer, der er på vej til destinationer som London, Newcastle og Leeds vil finde check - in område beliggende på stueetagen, bekvemt tæt på både ankomster og afgange. Passagerer opfordres til at give masser af tid til at fuldføre check - in - processen, som lufthavnen kan få temmelig overfyldt på tidspunkter.

At have tid til at dræbe på Belfast City airport er aldrig et problem da der er masser af tjenester og faciliteter her for besøgende til at gøre brug af. Mens pengeautomater og baby skiftende faciliteter er placeret i hele lufthavnen, vil besøgende, der hængende rundt området afgange finde masser af butikker og spisesteder. Andre virksomheder, såsom kabiner giver billig biludlejning på Belfast City airport kan også findes i nærheden af de vigtigste exit.

Besøgende, der planlægger at bruge tid på at udforske Nordirland vil sikkert ønske at vælge Biludlejning på Belfast City lufthavn. Der er masser af forskellige virksomheder at vælge imellem her, hvilket betyder, at en hel del er garanteret. Men besøgende vil også kunne gøre brug af den direkte bus link, som vil tage dem fra lufthavnen terminal til Belfast Europa Bus Center, mens lufthavnen tilbyder også en jernbanetjeneste.

Indsamling destination

Kort: