Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hereford

Hereford er en charmerende købstad, der er placeret i Herefordshire. Det er beliggende 16 miles fra den walisiske grænse og er berømt for sine historiske baggrund og gamle bygninger. Den bedste måde til at undersøge de lokale attraktioner er at bruge Biludlejning i Hereford.

Hereford domkirke er hjemsted for den berømte Mapis Mundi den ældste kendte kort af verden og det er også kendt for sin rige og antikke fortid. Det omkringliggende landskab har snesevis af smukke landsbyer og købstæder at udforske og den bedste måde at nå alle disse websteder er med billig biludlejning i Hereford.

At finde ud af mere om byen 's forbi hovedet til den vidunderlige Hereford Museum og kunstgalleri. Museet har til huse i en smuk victoriansk bygning, som er populær blandt turister. Der er mange lokale arrangementer til tjek herunder den årlige sommer Walking Festival hvor Herefords fascinerende historie fejres. Den nemmeste måde at komme rundt i byen er ved at bruge billeje i Hereford.

Du kan finde alle slags restaurant tænkelige i Hereford fra indiske og kinesiske simpel caféer og pizza steder. Der er altid en almindelig marked samt masser af high street butikker og lokale gavebutikker. Hereford har også en overflod af hoteller og lokale bed and Breakfast gæster på.

Den nærliggende by Worcester ligger kun en kort køretur væk og er berømt for sine gamle domkirke og smukke floden indstilling. Mange besøgende til dette område hovedet ud til den nærliggende landsbyer og landdistrikter byer, som er spredt alle i hele regionen.

Indsamling destination

Kort: