Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Malvern

Der er et godt valg af hotelophold i det dejlige forår by Malvern spænder fra charmerende bed and breakfast indkvartering til luksushoteller. Malvern har også et godt udvalg af barer og restauranter alle tjener den lokale kildevand. Med biludlejning på Malvern kan du besøge mange interessante seværdigheder i området.

Den dejlige by Malvern ligger i Worcestershire County og er kendt i hele verden for sine mineralvand. For dem med biludlejning på Malvern ligger byen tæt på 7 og 8 i M5 - motorvejen og krydset 1 af motorvej M50. A449 Ledbury til Worcester vejen passerer gennem byens centrum.

Med billig bil leje på Malvern en sjov dag ude forsøger at finde så mange brønde af Malvern som muligt. Nogle er meget godt skjult som hellige nå og St Ann's godt som er gemt væk i Malvern dale.

Når du er i Malvern gå ikke glip af den vidunderlige middelalderlige Great Malvern Priory. Det er en stor bygning af katedralen proportioner med kæmpe Norman søjler. De andre dejlige middelalderlige bygning i Malvern er imponerende Abbey gatewayen hvor du vil finde Malvern's museum og er et besøg værd.

En interessant by at besøge, der ligger kun en kort køretur fra Malvern er Tenbury Wells. Denne by har fået tilnavnet 'by i plantagen', fordi der er så mange cider æbleplantager i området. Byen kan også prale af nogle dejlige gamle bygninger.

Indsamling destination

Kort: